7.4.11

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

Hi semua..sebenar nye ni kali pertame aku join contest..
dulu tak tahu macam mane pon nk join, ni pon men entam je la kan...
kalo de rezeki, menang ler..kalo takde, redha je la yop..
aku join pon juz suke2 jew...
kebetulan ade adek aku ni tag kt aku and ajak join..layaan je laa....
so lets gonn------>


SYARAT-SYARAT 
1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah
2) Follow blog nih<tuan tanah kedaun>sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA 
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu mereka diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 1st May 2011
8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin


Maka gambau yang terpilih adelah.....
TarAaaaaaaa----->


HADIAH :

Hadiah berupa wang tunai untuk 3 pemenang terbaik
Brp??Mana leh ckp..Misteri la =)
(sbb ramai yang ckp hadiah wang tunai paling bernilai..boleh beli mcm2)


mereka2 yg bertuah kerana di tag ialah : ---->


so, itu aje..hope menang...chow bedah :)

8 comments:

  1. thankss :)

    i;allah nanti
    Cik Nurun join ^_^

    ReplyDelete
  2. dear, you can see my facebook badge untuk tgk sample atau email me untuk order yea. fredyan85@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. gud luck... ^_^

    ReplyDelete
  4. tenkiu krn mentag sayer..mmuahh di pipi kanan anda!!ngeee~ (saje nak kasik wan jeles!)

    ReplyDelete
  5. kalo wanita xkan die nk jeles kan..len la kalo laki..hak hak hak...soryy yer lalink..huahuahua

    ReplyDelete
  6. aku xpaham!! muahahaha weyh,,cane die nilai sape yg menang? die ke jurinye?

    ReplyDelete
  7. entah..aku pon men entam je..aku tgk org2 suke join contest2 ni..hehehe...da die wat contest, die la juri..sapo laei..huhu

    ReplyDelete