21.12.10

I loVe MusiCc~~!!!

Daripada dulu aku minat sgt nak main muzik...cume peluang tu tak penah dtg pd aku...knp ntah...orang kate main muzik kene ade bakat, tp zaman skrg bkn ade bakat je, tp mesti ade duit kan...biasenye nk belajar main muzik ni mahal kowt kan...lain la kalo ade dlm family tu mmg pemain muzik or de kene mengene ngan muzik...
Walaupon sampai skrg aku belom dapat nk belajar main muzik, tp aku tetap berharap 1 ari nanti aku akan pndai main muzik...tak kire la walau ape care sekali pon...memandangkan sekarang belom ade bajet nk belajar muzik or beli alatan muzik, aku juz suke tgk org2 buat persembahan muzik or main alat muzik jew la...best sgt3....hurmmm...


aku teringin sgt nk belajar alatan muzik mcm gitar, biola, seruling n piano...alatan muzik traditional pon minat gak...tp tak kire alatan ape pon, kalo dah ade basic muzik skali pon, ape2 pon boleh main kan...emmm

         

   

ni la antare nye kan alatan muzik yg aku teringin nk main..huhu


pak cik ni aku selalu tengok die kat tempat2 ade persembahan muzik, terutamanye kalo ade buat persembahan muzik traditional....kan best kalo dapat belajar ngn die....pastu dapat perform dengan team2 diorang...best nyee!!!

ok laa...tu aje nk share...chow bedah..!!hehe

No comments:

Post a Comment